Good Vibes!

Beste ideeën

Feestideeën / Beste ideeën 231 Views

feestartikelen-good-vibes (1)

Let’s party! Organiseer een super vet feestje met onze hippe Good Vibes collectie. Perfect voor Birthday Babes! Van fuchsia tot zilver en van donuts tot flamingo’s; deze collectie heeft alles voor een feestje om nooit meer te vergeten! In deze blog laten we de hipste ‘Good Vibes’ feestartikelen langskomen! Let’s party bitches!

feestartikelen-good-vibes (4)

Feestartikelen 1. Flamingo Donut Game

Hoe fantastisch is dit flamingo spel? Wij weten zeker dat het gegarandeerd een succes is op ieder feestje! Zet het flamingo masker op en probeer zoveel mogelijk donut ringen te vangen. Hilarische lachbuien gegarandeerd!

feestartikelen-good-vibes (2)

Feestartikelen 2. Servetten ‘Let’s Party’

Let’s party! Aan deze mooie servetten durf je bijna je handen niet af te vegen… Perfect voor bij de taart, barbecue of andere hapjes!

En het scheelt achteraf ook nog een hoop rotzooi opruimen, want hiermee kunnen je gasten heel gemakkelijk zelf al de meeste kruimels opruimen!

feestartikelen-good-vibes (5)

Feestartikelen 3. Slinger ‘Let’s Party Bitches’

Dit is géén standaard feestje en dat mag iedereen weten! Mocht het flamingo spel dat nog niet duidelijk maken, dan doet deze slinger dat wel. Let’s party bitches!

feestartikelen-good-vibes (3)

Feestartikelen 4. Papieren bordjes ‘Donut kill my vibe’

Is het een piñata, is het een donut? Nee dat is het niet! Het is een super hip papieren bordje! Op de bordjes staat in iridescent letters ‘Donut kill my vibe’ geschreven en daardoor passen ze perfect bij de overige ‘Good Vibes’ feestartikelen. En het beste aan deze papieren bordjes is dat het je een hoop afwas scheelt na het feestje, want je kunt ze na gebruik gewoon wegooien!

Is het ‘Good Vibes’ thema niet iets voor jouw verjaardag? Geen probleem: we hebben nog veel meer hippe thema’s! Wat dacht je bijvoorbeeld van ons Delicious Donuts of Wonderful Watermelon thema? Wedden dat er wat voor je bij zit?!

En: wat vind jij van ons ‘Good Vibes’ thema

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer feestinspiratie!

Comments