Summer Party: Delicious Donuts

Beste ideeën

Feestideeën / Beste ideeën 216 Views

feestartikelen-summer-party-delicious-donuts (1)

YES! Het is bijna zomer! Tijd om de BBQ uit de schuur te halen, de tuinkussens uit te kloppen en iedereen uit te nodigen voor een Summer Party. De aankomende weken komt er telkens één van onze zomerse thema’s voorbij in de blog. Deze week wat extra aandacht voor ons ‘Delicious Donuts‘ thema!

feestartikelen-blog-delicious-donuts

Feestdecoratie 1. Vlaggetjes slinger ‘Delicious Donuts’

Hoe schattig is deze delicious donut slinger? Hier krijg je toch meteen honger van? De slinger heeft acht vlaggetjes, die aan een mooi lint hangen. Je kunt de slinger meerdere keren gebruiken.

Het leuke aan deze slinger is dat hij twee verschillende kanten heeft, zodat je tuin er van elke kant anders uit ziet!

feestartikelen-blog-delicious-donuts (2)

Feestdecoratie 2. Snoepbakjes ‘Delicious Donuts’

Een candy bar is natuurlijk niet compleet zonder je favoriete snoep! Laat je gasten deze schattige snoepbakjes volscheppen met hun favoriete snoep. Maak de candy bar ook nog compleet met vrolijke snoepzakjes, handige snoepschepjes en een donut wall!

feestartikelen-blog-delicious-donuts (1)

Feestdecoratie 3. Servetten ‘Delicious Donuts’

Hoe schattig zijn deze Delicious Donuts servetten? Wedden dat alle gasten met veel plezier alle kruimels zelf opruimen? Dat scheelt weer werk na je feestje!

feestartikelen-summer-party

Feestdecoratie 4. Donut Wall ‘Delicious Donuts’

Natuurlijk kan een Donut Wall niet ontbreken in ons ‘Delicious Donuts’ thema. Donut walls zijn namelijk super HIP! En wij begrijpen heel goed waarom, want wie houdt er nou niet van donuts?!

Het is een super leuk én voordelig alternatief voor taart of natuurlijk een lekkere snack voor de gasten. Plaats deze leuke donut wall op de candy table, hang er heerlijke donuts aan en klaar is kees. Wedden dat je gasten daar nog lang over zullen napraten?

En: heb je al zin in de zomer? Je vindt het complete ‘Delicious Donuts’ thema hier

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer feestinspiratie!

Comments