Summer Party: Flamingo Fun

Beste ideeën

Feestideeën / Beste ideeën 210 Views

feestartikelen-summer-party-feestje-flaming-fun-2

YES! Het is bijna zomer! Tijd om de BBQ uit de schuur te halen, de tuinkussens uit te kloppen en iedereen uit te nodigen voor een Summer Party. De aankomende weken komt er telkens één van onze zomerse thema’s voorbij in de blog. Deze week wat extra aandacht voor ons ‘Flamingo Fun‘ thema!

feestartikelen-blog-flamingo-fun (2)

Feestdecoratie 1. Slinger ‘Fancy Flamingo’

Flamingo’s zijn super hip! Én de perfecte decoratie voor een verjaardag of een zomers feestje. Daarom hebben we een thema vol met deze hippe decoratie, speciaal voor de echte flamingo fans!

Versier de woonkamer of tuin tijdens je Summer Party bijvoorbeeld met deze leuke flamingo slinger. De slinger heeft acht vlaggetjes, die aan een mooi lint hangen. Je kunt de slinger meerdere keren gebruiken.

feestartikelen-blog-flamingo-fun

Feestdecoratie 2. Snoepbakjes ‘Fancy Flamingo’

Wil je een candy bar gaan maken op je feestje? Dan vul je die natuurlijk met je favoriete snoep! Laat je gasten deze schattige snoepbakjes volscheppen met hun favoriete snoep. Maak de candy bar ook nog compleet met vrolijke snoepzakjes en handige snoepschepjes!

feestartikelen-blog-flamingo-fun (1)

Feestdecoratie 3. Servetten ‘Fancy Flamingo’

Bang voor veel rotzooi na je Summer Party? Nergens voor nodig! Met deze hippe servetten zullen je gasten met plezier alle rotzooi opruimen tot de laatste kruimels!

feestartikelen-blog-flamingo-fun-3

Feestdecoratie 4. Photobooth probs ‘Summer Party’

Deze photobooth probs zijn leuk op ieder feestje en zeker op je Summer Party! Laat je vrienden en familie hilarische foto’s maken met deze props zodat je je feestje nog lang kunt herinneren!

Is het Flamingo Fun thema niet iets voor jouw Summer Party? Geen probleem: we hebben nog veel meer hippe thema’s! Wat dacht je bijvoorbeeld van ons Delicious Donuts of Wonderful Watermelon thema? Wedden dat er wat voor je bij zit?!

En: heb je al zin in de zomer? Je vindt het complete ‘Flamingo Fun’ thema hier

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer feestinspiratie!

Comments