Summer Party: Wonderful Watermelon

Beste ideeën

Feestideeën / Beste ideeën 227 Views

feestartikelen-blog-wonderful-watermelon (7)

YES! Het is bijna zomer! Tijd om de BBQ uit de schuur te halen, de tuinkussens uit te kloppen en iedereen uit te nodigen voor een Summer Party. De aankomende weken komt er telkens één van onze zomerse thema’s voorbij in de blog. Deze week wat extra aandacht voor ons ‘Wonderful Watermelon‘ thema!

feestartikelen-blog-wonderful-watermelon (4)

Feestdecoratie 1. Snoepbakjes ‘Wonderful Watermelon’

We beginnen met aankleding voor een candy table. Wat is een Summer Party immers zonder een candy table vol met je favoriete snoep? Laat je gasten deze schattige snoepbakjes volscheppen met hun favoriete snoep. Maak de candy bar compleet met vrolijke snoepzakjes en handige snoepschepjes!

feestartikelen-blog-wonderful-watermelon (2)

Feestdecoratie 2. Papieren bekertjes ‘Wonderful Watermelon’

Maar we hebben nog veel meer hippe producten voor een candy table of voor bijvoorbeeld een lunch. Zo zullen je gasten nog meer genieten van het eten en drinken, met deze leuke papieren bekertjes en papieren bordjes. En het allerbeste is: geen afwas, want deze papieren bordjes en bekers gooi je na gebruik gewoon weg!

Daarnaast kleed je de feestlocatie wel heel makkelijk aan met deze hippe honeycombs in de vorm van een ijsje. Wedden dat je gasten daar een instant zomergevoel van krijgen?

feestartikelen-blog-wonderful-watermelon (3)

Feestdecoratie 3. Servetten ‘Wonderful Watermelon’

Bang voor veel rotzooi na je Summer Party? Nergens voor nodig! Met deze hippe servetten zullen je gasten met plezier alles opruimen tot de laatste kruimels!

Is het Wonderful Watermelon niet iets voor jouw Summer Party? Geen probleem: we hebben nog veel meer hippe thema’s! Wat dacht je bijvoorbeeld van ons Delicious Donuts of Flamingo Fun thema? Wedden dat er wat voor je bij zit?!

En: heb je al zin in de zomer? Je vindt het complete ‘Wonderful Watermelon’ thema hier

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer feestinspiratie!

Comments