Thema feestje: Rustic Country

Beste ideeën

Feestideeën / Beste ideeën 216 Views

Hoe leuk is het om een thema feestje te geven? Wat ons betreft is dat helemaal fantastisch! Mocht je dat met ons eens zijn dan hebben we goed nieuws voor je: we hebben al onze feestartikelen in een aantal handige thema’s onderverdeeld. De aankomende weken komt er telkens één voorbij in de blog. Deze week wat extra aandacht voor het ‘Rustic Country‘ thema!

Feestdecoratie 1. Polaroid bord ‘Best Day Ever’

Hoe gaaf is dit ‘Best Day Ever’ polaroid bord? Het bord bestaat uit twee delen die je heel makkelijk aan elkaar maakt. Het bord is ideaal als je bijvoorbeeld te weinig ruimte hebt voor een complete photobooth. Wedden dat je gasten dit fantastisch gaan vinden? Bord klaar? Props in de aanslag? Schieten maar!

Feestdecoratie 2. Backdrop ‘White Floral’

Heb je meer ruimte, dan is deze backdrop ‘White Floral’ ideaal. Je hebt niet veel meer nodig dan deze backdrop, hippe photobooth props en een camera. Het fijne aan deze backdrop is dat je ‘m heel makkelijk zelf kunt ophangen. Props in de aanslag? Schieten maar!

Feestdecoratie 3. Donut Wall ‘Rustic Country’

Donut walls zijn HIP! En wij begrijpen heel goed waarom, want wie houdt er nou niet van donuts?! Het is een super leuk én voordelig alternatief voor taart of natuurlijk een lekkere snack voor de gasten. Plaats deze leuke donut walls op de candy table, hang er heerlijke donuts aan en klaar is Kees.

Wat vind jij van ons Rustic Country thema? Je vindt de complete collectie hier!

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer feestinspiratie!

Comments