Thema feestje: Summer Party

Beste ideeën

Feestideeën / Beste ideeën 203 Views

feestartikelen-thema-feestje-summer-party (1)

Hoe leuk is het om een thema feestje te geven? Wat ons betreft is dat helemaal fantastisch! Mocht je dat met ons eens zijn dan hebben we goed nieuws voor je: we hebben al onze feestartikelen in een aantal handige thema’s onderverdeeld. De aankomende weken komt er telkens één voorbij in de blog. Deze week wat extra aandacht voor alle zomerse feestje, bijvoorbeeld met ons ‘Flamingo Fun‘ of  ‘Tropical Pineapple‘ thema!

feestartikelen-summer-party-thema-feestje

Feestdecoratie 1. Flamingo cupcake toppers

Wie krijgt geen zomers gevoel van flamingo’s? Wij in ieder geval en worden dus heel vrolijk van deze Flamingo cupcake toppers. Natuurlijk zijn cupcake toppers op zichzelf al een feestje, maar met de toppers weet je zeker dat iedereen er zijn of haar vingers bij aflikt!

feestartikelen-summer-party-thema-feestje-2

Feestdecoratie 2. Zomerse snoep- of ijsbakjes

Hoe gaaf is het om een ijskar of een ijstaart op je feest te hebben? Perfect voor wat verkoeling als de temperaturen boven de 20 graden uitkomen! Je kunt de bakjes ook gebruiken om snoep in te scheppen van bijvoorbeeld je candy table.

feestartikelen-summer-party-thema-feestje-3

Feestdecoratie 3. Slinger ‘Tropical Pineapple’

En dan hebben we natuurlijk nog die zomerse ananassen. Wie krijg daar nou niet de zomer van in z’n bol? Combineer dat fantastische fruit met een slinger en je hebt goud in handen. Want wees eerlijk: hoe perfect is deze slinger voor jouw Summer Party? Hang hem op in de tuin, steek de BBQ aan en hatsikidee: het is zomer!

En: gaat jouw voorkeur uit naar het Tropical Pineapple of naar het Flamingo Fun thema? 

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer feestinspiratie!

Comments