Unicorn Party!

Beste ideeën

Feestideeën / Beste ideeën 227 Views

feestartikelen-unicorn-party (1)

Een unicorn feestje is hip! En dat snappen wij heel goed, want met dit thema organiseer je een magisch feestje voor ieder kind! Vol pastelkleurige feestversiering, glitters en lekkernijen. Met onze feestartikelen organiseer jij het perfecte unicorn feestje! In deze blog laten we de hipste unicorn feestartikelen langskomen!

feestartikelen-unicorn-party-6

Unicorn Party 1. Papieren bordjes ‘Make a Wish’

Unicorns en fel gekleurde cupcakes zijn een fantastisch combinatie. Daarom vind je in onze Make a Wish collectie ook super leuke papieren bordjes in de vorm van een unicorn! Want wie wil er nou niet zo’n magisch feestje vol pastelkleurige glitter unicorns? They will make all your birthday dreams come true!

Unicorn Party 2. Papieren bekertjes ‘Unicorn Pastel’

Bij hippe papieren bordjes horen natuurlijk ook papieren bekertjes. Hoe gaaf zijn deze pastel kleurige bekertjes, inclusief staart? Wij weten zeker dat al je gasten nog lang zullen napraten over deze fantastische bekertjes!

feestartikelen-unicorn-party-4

Unicorn Party 3. Servetten ‘Unicorn’

Maar het kan nog veel fantastischer! Deze hippe iridescent servetten kun je heel makkelijk opvouwen tot de hoorn van een unicorn. Je hoeft alleen maar de uiteinden de juiste kant op te drukken, de sticker er op te plakken en klaar is Kees!

feestartikelen-unicorn-party-3

Unicorn Party 4. Mini piñata ‘Unicorn’

Geef de jarige job deze schattige piñata unicorn cadeau! Stop ‘m vol met de lekkerste snoepjes en laat hem of haar de piñata geblinddoekt (!) stukslaan met een stok, zodat de snoepjes eruit vallen! Voor een super magisch effect vul je de piñata ook nog met onze unicorn confetti.

feestartikelen-unicorn-party-2

Unicorn Party 5. Plaktattoos ‘Unicorn’

Geef al je gasten zo’n schattige unicorn plaktattoo! In elk pakje zitten 16 plaktattoos in verschillende designs en magische quotes. Betover alle gasten met de magie van unicorns! Ook super leuk voor kinderfeestjes.

Is het Unicorn thema niet iets voor jouw verjaardag? Geen probleem: we hebben nog veel meer hippe thema’s! Wat dacht je bijvoorbeeld van ons Delicious Donuts of Wonderful Watermelon thema? Wedden dat er wat voor je bij zit?!

En: wat vind jij van ons unicorn thema

Volg ons op Facebook & Instagram voor meer feestinspiratie!

Comments